NAJAVA: Kazališna predstava "I DRVO JE BILO SRETNO" u dvorani Osnovne glazbene škole Krsto Odak u Drnišu (Nedjelja, 26.11.2023., 10:00 sati)

U sklopu manifestacije Noć kazališta zadovoljstvo nam je najaviti da će ove godine će biti prikazana predstava za djecu "I DRVO JE BILO SRETNO", (DJEČJA SCENA) EXIT TEATRA. Održat će se 26.11.2023. u koncertnoj dvorani Osnovne glazbene škole" Krsto Odak" u 10:00 sati.

Ulaz je besplatan.

Kakvo je to drvo, pitate se? Nije ono ni po čemu neobično, ne razlikuje se od svoje drvovske braće i sestara. I ono pupa, njiše granama, sagiba se pred vjetrom i kišom, govori, pjeva, svira, a ponekad od veselja zatreperi rubovima listova ili mu se kora namreška pod teretom zabrinutih misli. Jer Drvo voli voljeti. Ukratko, želi baš sve kao i ostalo drveće. Pa tako i da bude voljeno. A kakav je taj dječak? O njemu ne znamo mnogo. Kažu da je i malen i velik… Željeli biste znati više? Onda je vrijeme da se krene na rub parka, s ovim brzojavom u ruci. Treba samo puhnuti prašinu i lišće s panja što tamo stoji. I čeka.......

Iako je namijenjena djeci od 5+ godina pozivamo sve generacije da se pridruže.

Vidimo se.

 

Objavljeno u Najave